Kias laddbara rörelse fortsätter.

Nu kan du få skräddarsydda billån och flexibel privatleasing där välutrustade Kia-modeller och serviceavtal ingår som standard. Dessutom har du möjlighet till flexiblare bindningstid med Kia Privatleasing 12–36 månader. Friheten att köra laddbart ska vara tillgänglig för dig och ditt liv. Upptäck den laddbara friheten med Kia.

Med en laddbar Kia får du alltid en välutrustad bil redan i grundutförandet. Adaptiv farthållare, eluppvärmd ratt och uttrycksfulla metallic-färger som standard är bara några exempel på det som ingår. Uppkopplade tjänster är även det standard i alla Kias-modeller, där Kia Connect-appen underlättar ditt liv med bilen genom fjärrstyrda funktioner, direkt från din smartphone.

Upptäck en elektrifierad bil från Kia, och den laddbara friheten, hos Newman Bil i Hässleholm.

Ett liv med Kia – på dina villkor.

Föredrar du att leasa en Kia på ett enkelt och bekymmersfritt sätt, mot en månadsavgift (baserad på val av bilmodell, extrautrustning och ränta)? Eller vill du ha ett flexibelt och skräddarsytt billån som gör att du kan äga din Kia? Oavsett vad du väljer så har Kia smidiga finansieringslösningar för just dig, inklusive serviceavtal.

Kias mål – 100% laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat 8 laddbara bilmodeller. Idag har Kia en laddbar försäljning på 83 %. Dessutom har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024.

Använd bilen som strömkälla.

Med den innovativa funktionen Vehicle-2-Device kan du använda bilen som strömkälla för att ladda och driva andra elektriska apparater. Ge ström åt kaffekokaren på utflykten, ladda en eFoil-bräda, elcykel eller till och med en annan elbil. Både Kia EV6 och Kia Niro EV är utrustade med Vehicle-2-Device-funktion.

Kia EV6

Succémodellen EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj.  800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10-80% på ned till 18 minuter med en >250kW snabbladdare. En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer.

Helt nya Kia Niro

Helt nya Kia Niro är en laddbar crossover – full av innovativ teknik, spännande design och positiv energi. Upptäck en bil i perfekt balans mellan tekniska lösningar och nyskapande design, och välj mellan tre effektiva drivlinor: EV, Plug-In Hybrid och Hybrid.
Lanseras efter sommaren, men är beställningsbar redan nu.

Kia e-Soul

En elbil utöver det vanliga!
Kia e-Soul är en helt eldriven crossover med kaxig och utmärkande design. Den högkvalitativa, rymliga interiören bjuder på innovativa teknikfunktioner och hög komfort. Körupplevelsen är tyst, mjuk och behaglig, med en räckvidd på upp till 452 kilometer.

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Det är en sportig SUV med fyrhjulsdrift, perfekt både för pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria. Finns även som Hybrid.

Kia Sorento Plug-In Hybrid

En sjusitsig SUV med fyrhjulsdrift och låga 38 g/km CO2. Med en räckvidd på upp till 57 km gör denna modell det möjligt för fler att köra laddbart – även för dig som har behov av att köra en stor SUV. Därför är denna DUV laddhybrid den perfekta bilen för dig som vill ha det bästa av två världar.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd på upp till 50 kilometer på el. Den är fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Ceed SW Plug-In Hybrid är Sveriges mest sålda laddhybrid under 2021.

Kia XCeed Plug-In Hybrid

En sportig crossover med fokus på både körglädje och design.
Utrustad med 10.25″ skärm, Kia Connect app, 18″ aluminiumfälgar och den senaste tekniken när det gäller säkerhet och hjälpmedel.

Kia Billån

Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Låneskyddet ingår alltid i din finansiering i upp till fyra månader – helt utan extra kostnad. Sedan bestämmer du själv om du vill fortsätta med låneskyddet. Kia vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil.

Läs mer om Kia Billån på kia.se

Kia Privatleasing

Kia Privatleasing är ett smidigt och bekvämt sätt att finansiera din Kia. Du betalar en månadskostnad för din Kia och då ingår Kia Serviceavtal, vägassistans och garanti. Dessutom får du låneskydd kostnadsfritt i tre månader. Med Kia Privatleasing 12–36 månader kan du privatleasa en laddbar Kia med ännu flexiblare bindningstid.

Läs mer om Kia Privatleasing på kia.se

Kia Tjänstebil

När du kör en Kia som tjänstebil får du innovativ teknik, låga CO2-utsläpp och generösa utrustningsnivåer som standard. Dessutom har Kias bilar de senaste säkerhets- och infotainment-systemen och uppkopplade tjänster. Vill du köra en tjänstebil med fyrhjulsdrift finns det flera laddbara modeller att välja bland. Med en Kia får du en tjänstebil som tar dig längre, helt enkelt.

Läs mer om Kia Tjänsterbil på kia.se

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Sommartid Lördagar fr om vecka 25-32 (22/6 t om 10/8) Stängt
20/6 dag innan midsommar 16:00
Midsommarhelgen 21-23/6 Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
20/6 dag innan midsommar 16:00
Midsommarhelgen 21-23/6 Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
20/6 dag innan midsommar 16:00
Midsommarhelgen 21-23/6 Stängt