Peugeot modellprogram hos Newman Bil.

Om oss

Välkommen till Newman Bil

Newman Bil är en bilanläggning centralt i Hässleholm. Vi är 26 kunniga och engagerade medarbetare. Vi har Auktoriserad nybilsförsäljning och service av Peugeot, Peugeot Transportbilar,  Citroën (försäljning startar 2024), KIA, Honda, Subaru, Opel personbilar, Opel transportbilar, samt Isuzu Pickuper.

Vi har dessutom Auktoriserad service för SAAB och Fiat Professional. Newman Bil som är ett familjeföretag har varit verksamt i över 50 år och ingår numera i samma Koncern som Kronobergs Bilaffär, med bilanläggningar även i Växjö, Ljungby, Älmhult och Laholm.

Din bil är vårt ansvar. Vårt arbete ska präglas av serviceanda och kvalité, så att ditt bilköp och bil-ägande ska bli så enkelt och angenämt som möjligt.

Genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapar vi entusiasm för våra varumärken och vi vill sätta dig som kund i fokus för att överträffa dina förväntningar.

Nybilsmärken på våra anläggningar:

Hässleholm: Opel, Opel Transportbilar,  Peugeot, Peugeot Transportbilar, Honda, Subaru, Isuzu Pickup och Kia

Växjö: Peugeot, Peugeot Transport, Opel, Opel Transport, Honda, Suzuki, Isuzu Pickup, Fiat transport, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, AIXAM Mopedbil och Suzuki ATV.

Älmhult: Opel, Opel Transport

Ljungby: Opel och Opel Transport, Isuzu Pickup och Kia

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt