Privatleasing av bil i Hässleholm

Om du letar efter ett enklare och mer bekvämt sätt att ha bil, så ska du titta närmare på att privatleasa en bil. Med privatleasing får du en helt ny bil, som då omfattas av alla delar i en nybilsgaranti t.ex. vagnskadegaranti. Du behöver inte ta lån eller betala någon kontantinsats, utan betalar bara en leasingavgift varje månad. Oftast ingår också ett serviceavtal, fördelen är ju att på detta vis så betalar du bara din månadskostnad och slipper obehagliga servicekostnader under din leasingperiod. Ytterligare fördelar är att du inte behöver oroa dig för bilens värde eller restskuld den dagen då din leasingperiod går ut. Så om du bara skött din om din bil enligt avtalet så kan du i princip bara lämna tillbaka den och ta ut en ny privatleasingbil igen.

Fördelar med privatleasing

Enkelt krångelfritt och bekymmersfritt och du vet att du alltid har en fungerande bil. Du behöver alltså inte bekymra dig inför bilbytet utan kan i lugn och ro få hjälp av oss att titta på vilken bil o modell kommer att passa dig bäst under nästa period. Eller helt avsluta din leasing om du kanske kommit fram till att bilbehovet inte längre finns. Så vad tillkommer då? Jo du behöver ha bilen försäkrad, men oftast ingår vagnskadegaranti så du behöver alltså inte en helförsäkring och det ger dig därmed lägre försäkringskostnad.

Fordonskatten får du som kund betala och naturligtvis så får och så tillkommer förstås drivmedel.

Leasa din bil genom oss

Vi kan erbjuda privatleasing av flera populära märken som är kända för både kvalitet och körglädje. och säkerhet. Välj mellan fler olika modeller av Kia, Honda, Subaru och Opel. Här finns en leasingbil som passar just dig och din livsstil och dina bilkrav. Flexibilitet är ett annat ord vi gärna använder Oavsett om du är ute efter en miljöbil alltså en elbil eller en laddhybrid eller en så kallad mildhybrid så finns dom hos oss. Eller söker du en bensin eller dieseldriven bil så finner du dom alternativen här också. Stor eller liten, sedan halv kombi, eller kombi, kör du många mil per år eller få?  Ja vi kan med största säkerhet leverera det du söker. Har du önskemål om extra utrustning för din bil så ombesörjer vi det också naturligtvis.

på väg till däckverkstaden

Låt oss hjälpa dig

Vi jobbar efter devisen mer än en bra bilaffär. Det innebär för dig som kund, ett brett och stort modellutbud att välj ur. Kunskap om att du ska få det absolut bästa sättet för dig att ha bil. service för din bil som utförs med hög kompetens och med så liten tidsspillan för dig som kund som möjligt, vi finns på ett flertal orter där vår prioritet är att du ska vara den mest nöjda bilkunden. Kontakta oss på det sätt som du finner enklast mail eller telefon.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt