Privatleasing av bil i Hässleholm

Om du letar efter ett lite enklare och smidigare sätt att ha bil så ska du kanske fundera på privatleasing. Privatleasing är det moderna sättet att ha bil. Istället för att betala kontantinsats, ansöka om och betala av på ett billån, ha koll på andrahandsvärdet och kostnaderna för den ordinarier servicen så kan du istället leasa en bil. Då betalar du istället en månadskostnad varje månad, där t.ex. kostnader för den vanliga servicen kan ingå. Du får då en helt annan överblick över och kontroll på dina bilkostnader. Vill du inkludera fler saker i din månadskostnad, som exempelvis en förmånlig bilförsäkring, så finns det i många fall möjlighet till det också.

Avtal för leasingperioden

Du tecknar avtal under en förutbestämd period och väljer i samband med detta önskad körsträcka. När avtalsperioden tar slut lämnar du bara tillbaka din bil och kan då välja att ingå ett nytt avtal om en ny leasingperiod för en ny bil. Detta innebär en stor trygghet för dig som kund, då du inte bara slipper att bekymra dig över andrahandsvärdet när du ska byta bil, du kör dessutom hela tiden med nybilsgaranti, en trygghet för dig som bilist och bilägare.

Vi har leasingbilar som passar alla

På Newman Bil kan vi erbjuda privatleasing av kända och starka varumärken som Kia,  Honda, Opel och Subaru. Oavsett om du letar efter en smidig och liten bil eller en rymlig och bekväm familjebil så hittar du din nya leasingbil här hos oss på Newman Bil.

Upplägg för leasingbilar

Att leasa en bil istället för att köpa den innebär både trygghet och frihet för dig som bilinnehavare. Din månadshyra styrs av vilken bilmodell du valt, eventuell extraurusting och hur många mil du angett att du kommer att köra. Månadshyran kan komma att förändras vid eventuella ränteförändringar eller om du kör mer än avtalat. Det enda som tillkommer är eventuell försäkring (om du inte väljer att inkludera denna i ditt avtal), fordonsskatt och självklart drivmedlet.

Det enda förbehållet med att privatleasa en bil istället för att köpa den är att avtalet inte kan brytas i förtid, vilket betyder att du inte kan amortera extra eller teckna låneskydd. Fördelarna uppväger dock för de allra flesta, då kontrollen över utgifterna är större och man inte riskerar att missa en viktig service av ekonomiska skäl. Att du dessutom omfattas av nybilsgarantin under hela avtalsperioden är ytterligare en stor fördel och en trygghet för dig som kund. Du behöver heller inte bekymra dig över hur mycket bilen förlorar i värde och om du kan sälja den i samband med bilbyte. När ditt avtal löper ut kommer vi att kontakta dig i god tid för att du ska ha tid att fundera över hur ditt bilägande ska se ut i framtiden.

på väg till däckverkstaden

Låt oss hjälpa dig

Vi jobbar efter devisen mer än en bra bilaffär. Det innebär för dig som kund, ett brett och stort modellutbud att välj ur. Kunskap om att du ska få det absolut bästa sättet för dig att ha bil. service för din bil som utförs med hög kompetens och med så liten tidsspillan för dig som kund som möjligt, vi finns på ett flertal orter där vår prioritet är att du ska vara den mest nöjda bilkunden. Kontakta oss på det sätt som du finner enklast mail eller telefon.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt