Jobba hos oss på Newman Bil!

Newman Bil i Hässleholm  är ett familjeföretag med lång gedigen erfarenhet i bilbranschen. Vi erbjuder en trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi gillar att ha kul på jobbet och brinner för att överträffa kundens förväntningar. Newman Bil ingår i samma koncern som Kronobergs Bil och Laholms Bilaffär.

Newman Bil har auktoriserad försäljning och fullservice av KIA, Opel, Honda, Subaru, och Isuzu. Dessutom har vi auktoriserad service för SAAB.

 

Vi söker nu!

Servicetekniker:

Vill du jobba i en härlig arbetsmiljö och ha ett varierande arbete? Då har vi jobbet för dig! Hos oss kommer du att arbeta som bilmekaniker och göra allt ifrån service till felsökningar och tillbehörs monteringar på transportbilar och personbilarVi erbjuder trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi vill att medarbetare ska vilja utvecklas med den nya tekniken och utvecklas gemensamt med oss.

Som servicetekniker hos oss handlar dina arbetsuppgifter främst om att serva, felsöka och reparera. I ditt arbete kommer du även ha en del kundkontakt.

För att fortsätta ligga i framkant avseende nya material, metoder och produkter kommer du som servicetekniker regelbundet att åka på utbildningar för att fortsätta kunna leverera högklassigt arbete och överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som är fordonsutbildad och är en positiv person med ett brinnande intresse för jobbet som servicetekniker. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • Erfarenhet minst 1 år i yrket.
  • Erfarenhet eller god kännedom bilelektronik.
  • Avslutad gymnasieutbildning, med inriktning mot fordon eller teknik
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska
  • B-körkort

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med att utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Ansökan:

Några enkla rader om dig själv med referenser mailar du till jobb@newmanbil.se.

Frågor angående tjänsterna besvaras av Platschef Lorenz Hansen tel 0451-38 40 03.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Just nu söker vi en bilförsäljare

Vill du jobba i en härlig engagerat team med mycket kundkontakt? Då har vi jobbet för dig! 

Just nu söker vi en Bilsäljare som i första hand ska arbeta med nya KIA och Honda men även med begagnade bilar samt våra övriga märken.

Vi söker dig som har erfarenhet av proaktiv försäljning. Du kommer att arbeta med Bilförsäljning till såväl företag som privatpersoner. Som säljare jobbar du självständigt från första kontakt med kund till avslutad affär. Vi erbjuder ett spännande säljjobb med stort produktutbud i en organisation med starka framtidsutsikter.

Dina kvalifikationer:

Som person är du driven, proaktiv och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du skall vara strukturerad, ha god servicekänsla och en stark vilja att lyckas i allt du gör. Du förutsätts att kunna arbeta självständigt men förstår också värdet av bra team-arbete.

För att lyckas tror vi att du:

  • är ödmjuk och prestigelös
  • har driv och är resultatfokuserad
  • har förståelse för fördelen med en god administrativ förmåga
  • har bra ordningssinne god servicekänsla

Datorvana och B-körkort är ett krav. Erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Tjänsten avser heltid.

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med att utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Ansökan:

Några enkla rader om dig själv med referenser mailar du snarast dock allra senast den 30 november till jobb@newmanbil.se.

Urval kommer att göras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor angående tjänsten besvaras av Platschef Lorenz Hansen 0451-38 40 03 eller lorenz.hansen@newmanbil.se

Välkommen med din ansökan!

Vi är en arbetsgivare som tillsammans med våra medarbetare vill utvecklas och ligga i framkant. Oavsett om vi har en ledig tjänst eller ej för tillfället, är du välkommen med en spontanansökan. På så vis kan en rekrytering gå ännu snabbare.  Skicka gärna en spontanansökan till info@newmanbil.se

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt