Jobba hos oss på Newmanbil!

Newmanbil AB i Hässleholm befinner sig i ett expansivt läge och det tillsammans med pensionsavgångar öppnar möjligheten för nya medarbetare att arbeta med kvalitativa produkter i ett anrikt Bilföretag med hög kundnöjdhet.

Newmanbil AB har auktoriserad försäljning och fullservice av KIA, Opel, Honda, Subaru, och Isuzu. Dessutom har vi auktoriserad service för SAAB, Fiat Professional och Chevrolet.

Vi söker nu!

Servicetekniker:

Som servicetekniker hos oss handlar dina arbetsuppgifter främst om att serva, felsöka och reparera. I ditt arbete kommer du även ha en del kundkontakt.

För att fortsätta ligga i framkant avseende nya material, metoder och produkter kommer du som servicetekniker regelbundet att åka på utbildningar för att fortsätta kunna leverera högklassigt arbete och överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som är fordonsutbildad och är en positiv person med ett brinnande intresse för jobbet som servicetekniker. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • Erfarenhet minst 1 år i yrket.
  • Erfarenhet eller god kännedom bilelektronik.
  • Avslutad gymnasieutbildning, med inriktning mot fordon eller teknik
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska
  • B-körkort

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med att utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Ansökan:

Några enkla rader om dig själv med referenser mailar du till jobb@newmanbil.se.

Frågor angående tjänsterna besvaras av Platschef Lorenz Hansen tel 0451-38 40 03. 

Vi söker vi en Reservdelsrådgivare

Du kommer att få jobba i ett positivt arbetslag, mot högt ställda mål på tillgänglighet, kvalité och service. Att vara reservdelsrådgivare hos oss innebär att du tar hand om beställning av reservdelar både internt och externt. Du tar emot leveranser, kontaktar kunder, stämmer av interna order, hjälper våra servicerådgivare och tekniker att ta fram delar och priser. Du tar hand om våra kunder som kommer till oss och även beställning via telefon och mejl.

Vi söker dig som har god servicekänsla, positiv och flexibel och förstår vikten att av att hela tiden sätta kunden i centrum.

Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet inom lager/bildelshantering
  • God datavana
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med att utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Ansökan:

Några enkla rader om dig själv med referenser mejlar du senast den 2022-02-15 till jobb@newmanbil.se.

Urval kommer att göras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor angående tjänsterna besvaras av platschef Lorenz Hansen på telefonnummer 0451-38 40 03.

Välkommen med din ansökan!Vi är en arbetsgivare som tillsammans med våra medarbetare vill utvecklas och ligga i framkant. Oavsett om vi har en ledig tjänst eller ej för tillfället, är du välkommen med en spontanansökan. På så vis kan en rekrytering gå ännu snabbare.  Skicka gärna en spontanansökan till info@newmanbil.se

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt