Jobba hos oss på Newmanbil!

Newmanbil AB i Hässleholm befinner sig i ett expansivt läge och det tillsammans med pensionsavgångar öppnar möjligheten för nya medarbetare att arbeta med kvalitativa produkter i ett anrikt Bilföretag med hög kundnöjdhet.

Newmanbil AB har auktoriserad försäljning och fullservice av KIA, Opel, Honda, Subaru, och Isuzu. Dessutom har vi auktoriserad service för SAAB, Fiat Professional och Chevrolet.

Vi söker nu!

Servicetekniker:

Som servicetekniker hos oss handlar dina arbetsuppgifter främst om att serva, felsöka och reparera. I ditt arbete kommer du även ha en del kundkontakt.

För att fortsätta ligga i framkant avseende nya material, metoder och produkter kommer du som servicetekniker regelbundet att åka på utbildningar för att fortsätta kunna leverera högklassigt arbete och överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som är fordonsutbildad och är en positiv person med ett brinnande intresse för jobbet som servicetekniker. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • Erfarenhet minst 1 år i yrket.
  • Erfarenhet eller god kännedom bilelektronik.
  • Avslutad gymnasieutbildning, med inriktning mot fordon eller teknik
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska
  • B-körkort

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med att utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Ansökan:

Några enkla rader om dig själv med referenser mailar du till jobb@newmanbil.se.

Urval kommer att göras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Frågor angående tjänsterna besvaras av

Platschef Lorenz Hansen tel 0451-38 40 03.Just nu söker vi en Bilsäljare:

Just nu söker vi en bilsäljare som ska arbeta med våra nya och begagnade bilar.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och som brinner för att skapa affärer och nya kundrelationer.  Du kommer att arbeta med bilförsäljning till såväl företag som privatpersoner. Som säljare jobbar du självständigt från första kontakt med kund till avslutad affär. Vi erbjuder ett spännande säljjobb med stort produktutbud i en organisation med starka framtidsutsikter.

Dina kvalifikationer:

Som person är du driven, älskar att skapa nya kundrelationer och känner hög tillfredställelse i att uppfylla uppsatta mål. Du ska vara strukturerad, ha god servicekänsla och en stark vilja att lyckas i allt du gör. Du förutsätts att kunna arbeta självständigt men förstår också värdet av att vara medlem i ett väl fungerande arbetsteam där alla drar sitt strå till stacken.

För att lyckas tror vi:

  • att du är ödmjuk och prestigelös
  • att du har lätt för att skapa nya kundrelationer
  • att du har driv och är resultatfokuserad
  • att du har en god administrativ förmåga
  • att du har bra ordningssinne och god servicekänsla

Datorvana och B-körkort är ett krav. Erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Tjänsten avser heltid.

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med att utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Ansökan: Några enkla rader om dig själv med referenser mailar du snarast dock allra senast den 31 oktober 2021 till jobb@newmanbil.se.

Urval kommer att göras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor angående tjänsten besvaras av Platschef. Lorenz Hansen tel 0451-384003

 Välkommen med din ansökan!Vi är en arbetsgivare som tillsammans med våra medarbetare vill utvecklas och ligga i framkant. Oavsett om vi har en ledig tjänst eller ej för tillfället, är du välkommen med en spontanansökan. På så vis kan en rekrytering gå ännu snabbare.  Skicka gärna en spontanansökan till info@newmanbil.se

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt