Jobba hos oss på Newmanbil!

 Newmanbil AB befinner sig i ett expansivt läge och det tillsammans med pensionsavgångar öppnar möjligheten för nya medarbetare att arbeta med kvalitativa produkter i ett anrikt Bilföretag med hög kundnöjdhet.

Newmanbil AB har auktoriserad försäljning och fullservice av KIA, Opel, Honda, Subaru, och Isuzu. Dessutom har vi auktoriserad service för SAAB, Fiat Professional och Chevrolet.

Just nu söker vi:

Bilförsäljare:

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning. Du kommer att arbeta med försäljning av nya och begagnade personbilar till företag och privatpersoner. Som säljare jobbar du självständigt från första kontakt med kund till avslutad affär. Vi erbjuder ett spännande säljjobb med stort produktutbud i en organisation med starka framtidsutsikter.

Dina kvalifikationer:

Som person är du driven, proaktiv och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du skall ha god servicekänsla och en stark vilja att lyckas i allt du gör. Du förutsätts att kunna arbeta självständigt men förstår också värdet av bra team-arbete.

För att lyckas tror vi att du:

  • är ödmjuk och prestigelös
  • har driv och är resultatfokuserad
  • har förståelse för fördelen med en god administrativ förmåga
  • har god servicekänsla

Datorvana och B-körkort är ett krav. Erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Tjänsten avser heltid.

Bilplåtslagare:

Vi söker dig som är utbildad skadereparatör, har arbetat några år med bilskadereparationer och kan leverera ett kvalitativt arbete. I vår skadeverkstad arbetar det 4 personer, 1 verkmästare och 3 skadereparatörer varav du kommer att vara den ena.

Du kommer att få jobba i ett positivt arbetslag, mot högt ställda mål på tillgänglighet, kvalité och service. Vi kan erbjuda ett utvecklande arbete med det senaste inom bilteknik.

Vi söker dig som:

  • kan arbeta självständigt
  • är glad, utåtriktad, flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta

Datorvana och B-körkort är ett krav. Har du arbetat som bilmekaniker och är intresserad av att växla över till arbete med bilskador är du välkommen att söka, men erfarenhet av arbete med bilskador är meriterande. Tjänsten avser heltid.

Servicetekniker:

Som servicetekniker hos oss handlar dina arbetsuppgifter främst om att serva, felsöka och reparera. I ditt arbete kommer du även ha en del kundkontakt.

För att fortsätta ligga i framkant avseende nya material, metoder och produkter kommer du som servicetekniker regelbundet att åka på utbildningar för att fortsätta kunna leverera högklassigt arbete och överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som är fordonsutbildad och är en positiv person med ett brinnande intresse för jobbet som servicetekniker. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

• Erfarenhet minst 5 år i yrket.

  • Erfarenhet eller god kännedom om bilelektronik.

• Avslutad gymnasieutbildning, med inriktning mot fordon eller teknik.

  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska.

• B-körkort.

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med att utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Ansökan:

Några enkla rader om dig själv med referenser mailar du snarast dock allra senast den 31 januari 2020 till info@newmanbil.se.

Urval kommer att göras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor angående tjänsterna besvaras av platschef Lorenz Hansen på telefonnummer 0451-384003.

Välkommen med din ansökan!

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Sommartid 15/7 - 2/8 Stängt
Lördag Stängt
Söndag Stängt