Nya transportbilar i Hässleholm

Med en komplett fullserviceanläggning har vi som mål att du ska vara den nöjdaste transportbilskunden. Behöver du en ekonomisk och rätt utrustad transportbil på vardagarna, samtidigt som du vill ha en praktisk bil på helgen där hela familjen får plats? Med Opels breda transportbilsprogram och miljöpickuper från Isuzu kan vi med största sannolikhet leverera de transportbilslösningarna som du och ditt företag är i behov av.

Skräddarsydda lösningar

Finns det ingen bil för dig och dina behov i vårt standardsortiment så hjälper vi dig självklart med en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål. Du kanske är i behov av en skåpbil, en specialinredd skåpbil eller en flakbil? Eller så är du ute efter en pickup, singel cab, extended cab eller dubble cab? Vi tillgodoser dina önskemål och behov oavsett om du är ute efter en standard eller specialanpassad modell.

Vi hjälper dig med finansieringen

Föredrar du hellre att leasa en transportbil? Då hjälper vi dig att hitta rätt bil med rätt finansiering för dig och dina behov. Avbetalning eller kontantköp, med eller utan serviceavtal, hel- eller halvmoms? Vi på Newmanbil i Hässleholm hjälper dig genom att titta på företagets förutsättningar och tar sedan fram den bästa betalningslösningen för dig.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt