Däckverkstad i Hässleholm

Du kan alltid vända dig till oss för rådgivning och hjälp gällande vilka däck du ska välja till din bil. Vi utför naturligtvis även hjulinställningar och balansering av däcken – allt för att du ska känna dig säker när du kör din bil! Väljer du att köpa nya däck eller hjul hos oss kan du fördelaktigt betala dem med något av våra märkeskort. Betalar du med Honda, KIA, Subaru, Opel eller Saabs-kort så får du dessutom bonus på dina köp. Vi erbjuder även möjligheten att dela upp betalningen under en tidsperiod som passar dig.

däckverkstad i hässleholm

Ditt däckhotell i Hässleholm!

På Newman Bil förstår vi vikten av att ha rätt däck för varje säsong. Därför erbjuder vi inte bara däckskifte, utan också en bekväm och säker förvaringstjänst för dina sommar- och vinterdäck. Vårt däckhotell i Hässleholm är perfekt för dig som söker en problemfri lösning för dina däckbehov.

Vi tar hand om dina däck med största omsorg. Vi skiftar dina sommar- och vinterdäck, ser till att de är rena och skyddade från skador som salt och andra föroreningar kan orsaka under förvaring. Vi kontrollerar också mönsterdjup och utför däcktrycksprogrammering för att garantera din säkerhet på vägen. För endast 799:- per säsong kan du njuta av fördelarna med vårt däckhotell.

Betala ett däck per månad och få bonuspoäng

Med våra flexibla betalningsalternativ, inklusive möjligheten att betala med Honda, KIA, Opel eller Saab-kort, kan du enkelt sprida ut kostnaden och dessutom tjäna bonuspoäng på dina köp. Vi erbjuder även montering och balansering av nya däck, samt hjulskifte som en del av vår däckverkstadstjänst.

När måste man byta däck?

Regler för vinterdäck

  • Vinterdäck krävs: 1 december-31 mars om det är vinterväglag.

Dubbdäck får användas:

  • 1 oktober-15 april

Visste du att… …för lågt lufttryck i däcken bidrar till att däcken slits fortare, ökad bränsleförbrukningsamt större risk för att tappa kontrollen över bilen i en kritisk situation.

på väg till däckverkstaden

Byta däck i Hässleholm

När det är dags att byta från sommardäck till vinterdäck, eller tvärtom, är vår däckverkstad redo att hjälpa dig. Våra experter inte bara byter dina däck, utan kontrollerar även deras skick, säkerställer att mönsterdjupet är inom säkerhetsnormerna, och utför däcktrycksprogrammering. Detta garanterar att dina däck är optimala för din säkerhet och körglädje.

Vad kostar det att byta däck på däckverkstad?

399:- för hjulskifte, 799:- för skifte med hotell/säsong

Hur lång tid tar det att byta däck på däckverkstad?

Ca 30-40 min

När är ett däck för gammalt?

Laglig gräns för vinterdäck är 3 mm & 1,6 mm för sommardäck. Vi rekommenderar byte innan slitagegränsen för att säkerställa en bra körförmåga. Ju äldre ett däck är, desto sämre blir körförmågan.

Boka hjulskifte

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Sommartid Lördagar fr om vecka 25-32 (22/6 t om 10/8) Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt