Däckverkstad i Hässleholm

Du kan alltid vända dig till oss för rådgivning och hjälp gällande vilka däck du ska välja till din bil. Vi utför naturligtvis även hjulinställningar och balansering av däcken – allt för att du ska känna dig säker när du kör din bil! Väljer du att köpa nya däck eller hjul hos oss kan du fördelaktigt betala dem med något av våra märkeskort. Betalar du med Honda, KIA, Subaru, Opel eller Saabs-kort så får du dessutom bonus på dina köp. Vi erbjuder även möjligheten att dela upp betalningen under en tidsperiod som passar dig.

däckverkstad i hässleholm

Vi förvarar dina sommar- och vinterdäck

Vi vill underlätta för dig och därför förvarar vi dina sommar- och vinterdäck i vår däckverkstad, samt skiftar däck på din bil inför de olika årstiderna. Vi tvättar dessutom dina däck så att de inte under förvaringstiden blir angripna av salt eller liknande. När vi skiftar dina däck kontrollerar vi även att de har ett säkert mönsterdjup. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du kör din bil. Vi skiftar dina sommar/vinterhjul, tvättar, däcktrycksprogrammerar, och förvarar dina hjul för 799:- per säsong.

Betala ett däck per månad och få bonuspoäng

Med Honda/Kia/Subaru/Opel/Saab-kortet är det enkelt att dela upp kostnaden över en tidsperiod som passar dig. Betalning på fyra månader är alltid räntefritt. Dessutom bonus på allt du handlar hos oss. Vi hjälper dig gärna med nya däck, montering samt balansering. Självklart kan vi hjälpa dig med enbart hjulskifte också på vår däckverkstad.

Regler för användandet av vinterdäck

Vinterdäck krävs:

  • 1 december-31 mars om det är vinterväglag.

Dubbdäck får användas:

  • 1 oktober-15 april

Visste du att… …för lågt lufttryck i däcken bidrar till att däcken slits fortare, ökad bränsleförbrukningsamt större risk för att tappa kontrollen över bilen i en kritisk situation.

på väg till däckverkstaden

Välkommen att kontakta oss

Har du några frågor och funderingar gällande däck och hjul så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Tilda Ekenstierna Reservdelsansvarig

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt