Din lokala skadeverkstad & bilglasverkstad

I vår skadeverkstad i Hässleholm är det smidigt och enkelt att få bilens skador professionellt åtgärdade. Vi lagar stenskott, byter vindruta och hjälper till med andra skador i vår skadeverkstad. Om skadan skall regleras av försäkringsbolag så behövs en skadebesiktning göras innan vi kan påbörja reparationen. Kontakta gärna oss om du har frågor eller funderingar kring skadan på din bil.

opel crossland x

Hyr en bil medan bilen repareras

Under tiden din bil repareras har du möjlighet att hyra en bil av oss till ett förmånligt pris. Ibland erbjuder dessutom försäkringsbolaget möjlighet till hyrbil om det ingår i din bilförsäkring.

Laga stenskott eller byt vindruta

Har du fått ett stenskott på bilrutan? Genom att laga stenskottet direkt kan du förhindra att hela rutan spricker. Därför ska du ta kontakt med vår skadeverkstad så hjälper vi dig att laga rutan innan den spricker helt. Skulle det vara så att sprickan utvecklas kan vi givetvis hjälpa dig att byta hela vindrutan.

Gedigen erfarenhet och kompetens

På Newman Bil i Hässleholm är vi utbildade av både försäkringsbolag och av våra bilmärkens importörer. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap gällande skadearbeten. När du har fått en skada på din bil är det viktigt att den blir reparerad på ett fackmannamässigt riktigt vis. Bilens alla säkerhetsfunktioner och eventuella följdfel av skadan ska noga kontrolleras. Allt för att du ska känna dig trygg i att din bil är lagad och fullt återställt. Vi på Newman Bil är experter på detta!

Boka en tid hos din skadeverkstad

Boka din tid hos oss redan idag. Välkommen till vår skadeverkstad – din bil, vårt jobb!

road in nature

Newman Bil är ett miljö- och kvalitetscertifierat företag.

Om du har otur och råkar ut för en försäkringsskada på bilen, kan du känna dig säker om du vänder dig till Newman Bil för reparation av glas eller maskinskada.

Varje år genomför Länsförsäkringar en revision för att säkerställa att deras samarbetspartners uppfyller de krav som ställs på bland annat miljöpolicy, fackmannamässigt utfört arbete och uppfyllnad av lagar och myndighetskrav.

Vanliga frågor

Svar

Kan ni utföra service och reparationer på alla bilmärken? Vi är stolta över att kunna erbjuda service och reparationer för ett brett utbud av bilmärken. Våra erfarna mekaniker har den kompetens som krävs för att arbeta med olika bilmärken och modeller.
Använder ni originaldelar vid service och reparationer? Ja, vi använder oss i möjligaste mån av originaldelar vid service och reparationer. Vi prioriterar kvalitet och att upprätthålla tillverkarens standarder för att säkerställa bilens prestanda och värde.
Vilka typer av skador kan ni reparera? Vi kan åtgärda en mängd olika skador på bilar, inklusive karosskador, lackskador, bucklor, repor, stenskott, vindruteutbyte och skador efter kollisioner med mera. Vår skadeverkstad är utrustad med modern teknik.
Hur lång tid tar det normalt sett att reparera en skada? Reparationstiden varierar beroende på omfattningen och typen av skada, samt tillgången på reservdelar. Mindre skador kan oftast åtgärdas snabbt, medan större skador kan ta längre tid. Vårt fokus ligger på både kvalitet och effektivitet.
Hur vet man om en verkstad är auktoriserad? En auktoriserad verkstad har vanligtvis en officiell auktorisation eller certifiering från en specifik biltillverkare. Det är bäst att kontrollera tillverkarens officiella webbplats eller kontakta dem direkt.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt