Sälj din bil till oss i Hässleholm

Välkommen till Newman Bil, din pålitliga partner när du vill sälja din bil i Hässleholm och omgivande städer. Med över 50 års erfarenhet och ett team av 26 kunniga och engagerade medarbetare, är vi här för att erbjuda dig en smidig och enkel bilförsäljningsprocess. Som en del av koncernen som även inkluderar Kronobergs Bil, har vi tillgång till ett stort nätverk av bilköpare och expertis inom bilhandeln.

Fördelar med att sälja din bil till Newman Bil

  • Konkurrenskraftiga priser: Vi värderar din bil rättvist baserat på marknadsvärde för att ge dig bästa möjliga pris.
  • Hjälp med restskulder: Vi finns här för att assistera dig med eventuella restskulder som är kopplade till bilen.
  • Skötsel av försäkringsskador: Vårt team tar hand om allt arbete som rör eventuella försäkringsskador.
  • Omsorgsfullt ägarbyte: Vi garanterar ett smidigt och korrekt ägarbyte.
  • Omedelbar betalning: När affären är genomförd säkerställer vi att du snabbt får betalt.

Fyll i vårt formulär för att påbörja försäljningen

Vill du sälja din bil utan krångel? Fyll i vårt onlineformulär, så kontaktar vi dig för en värdering och för att ge dig alla nödvändiga instruktioner. Vårt mål är att din upplevelse av att sälja din bil ska vara så bekymmersfri som möjligt.

 

Varför välja Newman Bil?

På Newman Bil är vi stolta över vår långa historia och vårt engagemang för utmärkt kundservice. Vårt mål är att sätta dig som kund i centrum och överträffa dina förväntningar genom:

  • Engagerad och kunnig personal: Vårt team består av passionerade bilentusiaster som alltid är redo att assistera dig.
  • Brett utbud av tjänster: Vi är auktoriserade för försäljning och service av flera ledande märken, inklusive Peugeot, Citroën, KIA, Honda, Subaru, Opel och SAAB.
  • Fokus på kvalitet och service: Vi strävar efter att göra ditt bilägande så enkelt och angenämt som möjligt, med en serviceanda som genomsyrar allt vi gör.

Sälj din bil

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Nöjda kunder är vårt signum

Vårt engagemang för högklassiga produkter, personlig service och goda kundrelationer har hjälpt oss att bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi är stolta över de positiva recensioner och den kundtillfredsställelse som vi har uppnått genom åren.

Vanliga frågor och svar

Vilken typ av bilar köper ni?

Vi köper de flesta typer av bilar, oavsett märke och modell. Vår expertis täcker allt från personbilar till transportbilar. Kontakta oss för en värdering av just din bil.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att få betalt för min bil?

Efter att vi har kommit överens och alla nödvändiga dokument och kontroller är klara, strävar vi efter att genomföra betalningen omgående.

Vad behöver jag ta med mig när jag säljer min bil till er?

Du bör ha med dig komplett registreringsbevis, servicebok och underhållshistorik, senaste besiktningsprotokoll, samt eventuella garantidokument och kvitton för arbeten eller tillbehör.

Behöver jag boka tid för värdering eller kan jag bara komma in?

Vi rekommenderar att du kontaktar oss i förväg för att boka en tid för värdering, så att vi kan garantera att en av våra experter är tillgänglig för att assistera dig. Kontakta gärna oss via formuläret, annars finns vi tillgängliga på telefon och mail.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt