Boka service

Vi är auktoriserad serviceverkstad för Citroën, Peugeot, Kia, Honda, Opel, Subaru, Saab och Isuzu.
För att göra det enkelt och bekvämt för dig kan du göra din beställning av service och reparation i formuläret. Vi bekräftar din beställning. Glöm därför inte att lämna telefonnummer där vi kan nå dig under dagtid.

serviceverkstad hässleholm

Vill du boka omgående kan du dessutom nå oss på: 0451-384 000

Vi kan hjälpa dig både från och till bilservicen.
När du bokar tid på vår serviceverkstad säg till om du vill ha skjuts från anläggning inom Hässleholm stad. Behöver du en hyrbil så hjälper vi dig att boka.

Skulle det vara något som saknas eller vill tycka till om oss, så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss på 0451-384000 eller info@newmanbil.se

Behöver du hjälp med förvara dina däck? kika mer om vår däckverkstad

Låt oss bara veta dina önskemål när du gör din bokning!

 

För övriga märken gör din bokningsförfrågan här. Lämna bilen till service när det passar bäst, dygnet runt.  Vi har öppet 7.00-16.30, kommer du tidigare eller senare droppar du bara nyckeln i vår servicebox.

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Vanliga frågor

Svar

Hur vet man om en verkstad är auktoriserad? Enklast är att fråga oss om vi är auktoriserad verkstad för ditt bilmärke. Annars kan du besöka biltillverkarens officiella webbplats och söka efter listor över auktoriserade verkstäder.
Varför ska jag välja auktoriserad verkstad? En auktoriserad bilverkstad har utbildad personal för just det bilmärke man är auktoriserad för, man har också de nödvändiga specialverktyg och datautrustning för det just bilmärket, dels för att så snabbt och professionellt kunna serva och reparera din bil men också för att kunna utföra nödvändiga uppdateringar. En auktoriserad bilverkstad använder också original reservdelar utprovade och testade för just den specifika bilmodellen.  Allt för att garantera bilens fortsatta funktion och för att skapa ett bättre andrahandsvärde.
Vad betyder det att vara auktoriserad? Vad innebär det att vara auktoriserad? Att vara auktoriserad innebär att en verkstad har fått godkännande från biltillverkaren att utföra service och reparationer på deras bilar. Auktoriserade verkstäder uppfyller krav på utbildning, utrustning, verktyg, data, lokaler och miljöhänsyn. De följer även konsumentverkets riktlinjer för garanti och reklamationsrätt och har därför blivit godkända av biltillverkaren att utföra service och reparationer för deras bilmärke.
Måste man göra service på auktoriserad verkstad? Nej. Men för dig som kund innebär det trygghet att veta att din bil hos auktoriserad verkstad får service och reparation utförd av personal utbildad på just ditt bilmärke och till pris som är rekommenderat av biltillverkaren. Dessutom görs arbetet för att gällande garantier inte skall upphöra eller ifrågasättas.
Vad ingår i en bilservice? Innehållet i en vanlig bilservice varierar beroende på bilens miltal och ålder. En grundläggande service kan inkludera oljebyte, byte av oljefilter och allmän kontroll av bilens funktioner. En mer omfattande service kan innefatta ytterligare åtgärder som byte av drivremmar, byte av växellådsolja, och byte av bromsbelägg, bland annat. Olika bilmärken har olika servicekrav, och om din bil har en servicebok, finns det ofta detaljer om vad varje service ska omfatta. Annars kan en auktoriserad verkstad ge råd om vad som bör ingå i nästa service.
Hur länge ska man serva bilen på märkesverkstad? Vi rekommenderar att du fortsätter att serva din bil på en auktoriserad verkstad. Detta säkerställer att din bil alltid får godkända reservdelar och tillbehör från tillverkaren. Det bidrar till att bibehålla bilens prestanda och att arbete och material uppfyller tillverkarens säkerhetskrav. Dessutom är en fullservice hos auktoriserade verkstäder en investering i din bils andrahandsvärde och dess fortsatta pålitlighet.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Sommartid Lördagar fr om vecka 25-32 (22/6 t om 10/8) Stängt
20/6 dag innan midsommar 16:00
Midsommarhelgen 21-23/6 Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
20/6 dag innan midsommar 16:00
Midsommarhelgen 21-23/6 Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
20/6 dag innan midsommar 16:00
Midsommarhelgen 21-23/6 Stängt