Valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Med fyrhjulsdrift, låga 38 g/km CO2, hög komfort för alla sju passagerare, teknik i framkant och fördelarna med elektrifierad körning innebär SUV:en Kia Sorento Plug-In Hybrid att fler kan bli en del av en laddbar rörelse.

Pris från 573 900 kr. Förmånsvärde från 3 005 kr/mån*. Privatleasing från 6 050 kr/mån**.

Boka provkörning

Kontakta en säljare här

Vardagskörning på el

Laddhybriden är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Många av vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Kia Sorento Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 57 km på en laddning.

Fyrhjulsdriven för vintervägar

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är utrustad med fyrhjulsdrift, vilket ger bättre framkomlighet.

Hög komfort för sju personer

Vår största SUV kombinerar fyrhjulsdrift, som ger bilen en klart bättre

framkomlighet, med hög komfort för samtliga sju passagerare. Och behöver du mer bagageutrymme? Då finns hela 1988 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden. Laddbara Sorento kommer dessutom med en dragvikt på 1 500 kg.

Teknik i framkant

Ett brett utbud av uppkopplade tjänster och förarhjälpmedel är standard i Kia Sorento Plug-In Hybrid. Instrumenteringen är utrustad med bl.a. 10,25” pekskärm med navigationssystem och ett 12,3” digitalt kluster. Beroende på utrustningsnivå visar även skärmen en kameravy av dödavinkeln för att minimera faror.  Allt för en säkrare och mer dynamisk körning.

Kia har alltid gått sin egen väg. Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ytterligare ett bevis på Kias strävan efter att tänka nytt och ta omställningen till laddbart till nästa nivå. Några som också vågar gå sin egen väg och följa sina visioner är Mando Diao, därför samarbetar Kia med det folkkära bandet. Kia kallar det ett samarbete med gemensam drivkraft där omställningen till laddbart såväl som omtanken till nära och kära står i fokus.

Mando Diaos nya låt ”Vi lever nu” finns där låtar finns!

Lyssna på Spotify.

7 sköna år med Kia

Kia har 7 års nybilsgaranti från fabrik – det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

 

Bränsleförbrukning blandad körning 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 38 g/km, enligt WLTP. *Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. **Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt