Helt nya Civic e:HEV– Förarens hybrid

Helt nya Civic e:HEV, som lanseras hösten 2022, är en sportig självladdande fullhybrid-halvkombi där Civics legendariska dynamik, design och teknik kompletteras med spännande, elektrifierad kraft.

Nyfiken?

Känn e:HEV-skillnaden

e:HEV-hybriddrivlinan är den perfekta mixen av prestanda och effektivitet, som sömlöst växlar mellan lägen för att leverera en fantastisk körupplevelse varje gång. Upptäck dess omedelbara elektriska acceleration och mjuka, raffinerade hybridkraft i nya Civic.

Håll dig uppkopplad mot omvärlden

Honda CONNECT-infotainmentsystemets 9-tums pekskärm är fantastisk att använda med sin ergonomiska och intuitiva design. Njut av smartphoneintegration med Android Auto och Apple CarPlay medan vissa modellvarianter har trådlös laddning och premiumljudanläggning från Bose med tolv HIFI-högtalare.

Förstklassig interiördesign

Civic ger enastående sikt runtom med en förstklassig interiörkänsla. En snygg och stilren instrumentpanel, säten som ger stöd på sidorna och reglage som är tydliga och intuitivt placerade ger en bekväm och säker körning.

    

 

REN OCH MODERN DESIGN

Helt nya Civic stjäl din uppmärksamhet med en iögonfallande elegant och sportig siluett. Dess bestämda utseende och rena linjer skapar en fräsch, dynamisk stil. Detaljer som dess 18-tums aluminiumfälgar fulländar det inbjudande utseendet.

Förboka din nya Honda Civic Hybrid redan nu och bli den första som boka provkörning!

Ange dina uppgifter för nyheter om lanseringen av Honda Civic e:HEV halvkombi under hösten 2022.

Varmt välkommen till Newman Bil i Hässleholm!

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt