Här är vi noga med trygghet och hälsa

Nyheter - 24 mars 2020

Vi på Newmanbil har öppet som vanligt.

Hos oss på Newmanbil är vi noga med trygghet och hälsa. Det gäller både dig som kund och oss som jobbar här. Alla måste hjälpas åt för att förhindra smittan Corona. Vi går inte till jobbet om vi känner minsta förkylnings- eller influensasymptom och vi är tacksamma för att du visar oss samma hänsyn.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer kontinuerligt.

Välkommen att besök oss i vår bilhall eller besök oss här på vår hemsida. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på 0451-38 40 00 eller på info@newmanbil.se.

Information Covid-19

Av omtanke om din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt. Läs mer här:

Försiktighetsåtgärder för allas säkerhet

 Vi på Newmanbil tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. Av omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktig- hetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt oavsett om du behöver hjälp med däckskifte, leverans av bil, service eller reparation.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar försiktig- hetsåtgärderna löpande. Vi gör självklart vårt yttersta för att förbygga och säkerställa våra kun- ders och medarbetares hälsa, samt att minimera oro och risk för smittspridning på vår anlägg- ning. Detta gör vi exempelvis genom att utöka våra städrutiner och ökar frekvensen för rengöring av bilarna på vår anläggning.

Vi vill att du ska känna till att alla medarbetare som har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt eventuellt även bidra till begränsad smittspridning i samhället. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittsprid- ning.

Om du känner dig sjuk, med förkylnings- eller influensaliknande symptom, ber vi dig att boka om ditt besök. Vänligen ring din kontaktperson för att boka om, eller titta på en alternativ lösning för inlämning av fordon. Här på vår hemsida hittar du kontaktuppgifter. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Skulle öppettiderna ändras kommuniceras det via vår anläggnings webbplats och våra sociala medier. Vi vill att du alltid ska känna dig välkommen hos oss.

Frågor och svar Newmanbil och Covid-19

Är Newmanbils anläggning öppen som vanligt?

Ja, vi håller öppet som vanligt på vår anläggning och välkomnar alla våra besökare. Självklart litar vi på att alla tar ett eget ansvar och inte kommer till oss om man känner sig sjuk. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19.

Vad händer nu när däckbytesäsongen är i full gång?

Vi planerar att skifta alla våra kunders däck som vanligt. Även här utgår vi från våra försiktighetsåt- gärder samt att vi tänker på hygienen i alla lägen. Lagen säger att vi måste skifta innan 15 april om du har dubbdäck, så vi kommer självklart hjälpa alla kunder med detta.

Kan jag komma i kontakt med Newmanbil utan att besöka någon av era anläggningar?

Självklart, tillgänglighet är viktigt för oss på Newmanbil för att kunna möta våra kunders frågor. Du når oss på info@newmanbil.se eller telefon 0451-384000.

Försiktighetsåtgärder

Det viktigaste är att fokusera på att minska risken för smittspridning. Därför har vi tagit fram ett antal praktiska åtgärder som kan hjälpa dig som kanske känner en viss oro för att komma till oss.

  • Vi sätter in extra städning på vår anläggningar
  • Vi välkomnar dig till anläggningen men vi skakar däremot inte hand
  • Våra servicetekniker använder skyddshandskar.

Hantering av bilnycklar

Du som ska lämna bilnyckel i samband med verkstadsbesök eller däckbyte kan lämna din nyckel i en nyckellåda. När du ska få tillbaka din nyckel kan du ringa din servicerådgivare, så får du din nyck- el på parkeringsplatsen och slipper gå in på anläggningen.

Hämtning av bil

Om du ska hämta ut din bil som du har köpt kan vi göra en kort leverans och skippa genomgången av bilen utöver det absolut mest nödvändiga och ta frågor via telefon eller mail. När det har lugnat ner sig är du välkommen tillbaka till oss för en mer omfattande genomgång.

Viktigt med fortsatt service av din bil

När det gäller service eller reparation av bil är det svårare att utföra arbete om vi inte får in bilen i vår verkstad. Du kan alltid kontakta oss för att boka om inbokade besök. Det vi tror är viktigt för dig som kund är att ha koll på vad som gäller om man inte utför sin service enligt plan. Det kan eventuellt påverka din garanti eller försäkring på bilen.

Har du frågor kring våra rutiner, eller förslag på hur vi kan göra mer för att öka tryggheten i vårt möte med dig?

Välkommen att kontakta oss.

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
Måndag-fredag 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07:00-16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt